Skip to main content

Tvorba moderních
a funkčních webů.

Tvorba moderních a funkčních webů.

Webové stránky tvoříme vždy moderní a responzivní ( zobrazují se optimalizovaně pro různá zařízení, rozlišení a prohlížeče ) na nejnovějších systémových jádrech a technologiích, které lze bez problémů udržovat a aktualizovat  pro bezproblémový chod webů dlouhá léta. Umíme se přizpůsobit Vašemu rozpočtu a najít tak v rámci budgetu to nejvhodnější řešení.
Grafický návrh webu
často se setkávám se zákazníky, kteří si dokážou nakódovat vlastní webovou presentaci či aplikaci sami ale potřebují tomu dát ten správný grafický " šmrnc" a kvalitní UX design. V tom případě Vám mohu pomoci a nabídnout kvalitní návrh webu či pouhé landing page ve vrstvách photoshopu, zarovnané na pixely ...prostě jemnou prácičku za skvělé ceny...
Základní stránky s čistým kódem HTML
Chcete si nechat vytvořit čistý , jedno až pětistránkový web který bude základně informovat o Vaší firmě a činnosti a neutratit desetitisíce? I pro Vás mám řešení a nabídnu Vám základní grafický návrh v moderním kódu HTML5 a Bootstrapu. Nevýhodou řešení je, že pokud se nevyznáte v programování, tak aktualizace informací jsou trochu složitější a vyžadují práci programátora a případně i grafika, což vyžaduje čas a prostředky... I tyto jednoduché stránky pak dokážeme vytvářet responzivní ( funkční téměř na všech platformách)
moderní stránky - komplexní řešení
Nabízím vytváření moderních , snadno editovatelných a rozšířitelných webových stránek se spoustou chytrých funkcí které upravujeme na klíč každému zákazníkovi na platformách content-management-systému (CMS) s polu s pokročilými a editovatelnými šablonami a moduly, které přinášejí Vašemu webu širokou škálu užitečného využití.
úpravy kompletní či dílčí grafiky vašich stávajících stránek
Máte stránky se kterými už jste spokojeni, ale chtěli by jste web modernizovat, nebo doplnit o zakázkové ikonky, ilustrace, infografiku či slidery které oživí Vaše stránky? Samozřejmě i pro Výás mám nabídku řešení.
webová grafika pro vaše sociální sítě

Vytvoříme Vám hlavičky v přesných rozměrech a rozlišeních pro Vaše sociální sítě , jako např. pro Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Linked IN a ostatní. Pomůžeme vytvářet obsah, poradíme kdy je nejvhodnější postovat a připravíme třeba i infografiku.

Prohlédněte si ukázky pouhého zlomku webů
které jsme vytvořili pro naše zákazníky.


2023 CLEANAUTO.CZ

www.cleanauto.cz
Tvorba loga, tiskovin, bannerů a web pro bezkontaktní automyčku v Mimoni.

2021 HACHIKOINU

www.hachikoinu.org
Tvorba loga, tiskovin, bannerů pro sociální sítě a web pro kryptoměnu HACHIKOINU (HAI)

2022 NEFFIRA

www.neffira.cz
Tvorba loga, korporátní identity, polepů automobilů a webu pro českého dopravce.

2022 LUKRATO

www.lukrato.eu
Tvorba loga a webových stránek realitní společnosti Lukrato

2022 KTJ

http://alternativnitopeni.cz/
Tvorba loga, outdoorových reklam, polepů auta, sociálních sítí a webových stránek společnosti KTJ ČR s.r.o.
Wienerberger Eurostroj stránky

2018 Wienerberger Eurostroj s.r.o.

Stránky a systém dokumentace pro Wienerberger Eurostroj s.r.o. Spolupráce dopadla na jedničku a jsem rád že jsem se mohl na tomto projektu podílet.  

KOBERCE MATRACE Martin Blažek web

2018 Koberce & Matrace Martin Blažek

Logo a Webové stránky pro prodejce matrací koberců ale i podlah a kompletních realizací interiérů pro pohodové bydlení.

2018 MARS INVEST

tvorba loga a následně tvorba Webu pro Mars Invest nejprve nebyla zcela bezproblémová ale výsledek se snad povedl a tak nyní Mars Invest využívá nakreslený web mojí maličkostí. 

2017 Automyčka Frýdlant

Tvorba loga společnosti JoMi Services s.r.o a jejich loga Automyčka Frýdlant pokračovala tvorbou jednoduchého informačního webu a informačních cedulí v okolí myčky. 

reprointerior web

2016 Repro Interior

Tvorba loga , korporátní identity a propagačních materiálů , včetně zajištění profesionálního fotografa pokračovala ve tvorbě webové prezentace této společnosti podnikající v automotive průmyslu. 

Potřebujete nový, moderní, poutavý a funkční web?