Skip to main content
Klient

Linet & Linet

Zakázka

Logo | Branding | Vizuální a marketingová komunikace | Webdesign

Datum

LISTOPAD - KVĚTEN 2016 - 2017

S panem Jaroslavem Linetem to byla velmi příjemná spolupráce. Nejprve jsem upravil jejich stávající logo do profesionální podoby a vytvořil prvky vizuální komunikace společnosti které jsem pak promítnul do firemních tiskovin. Vytvořil jsem nabídkový list který již nesl prvky jednotné firemní identity a připravil design pro polep firemních automobilů. Nakonec jsme se pustili do webové presentace která tak podtrhuje vizuální styl který tato společnost nese.

Společnost

Společnost Linet & Linet je rodinnou společností s velmi zakořeněnými tradicemi v oblasti důlní mechanizace a strojů. Spolupracují výhradně s dodavateli dílů a technologií ze Západní Evropy a USA. Ti zároveň patří mezi celosvětově největší výrobce strojů a náhradních dílů na těžkou a důlní techniku. Provádí rovněž konvenční obrábění rotačních dílů a výrobu ocelových konstrukcí.

CÍL 

Cílem je podpoření a posílení image značky a vymezení se před konkurencí. Z marketingové komunikace je pak jasně patrný původ firmy a dynamika rozvoje. Image profesionální , rodinné a dynamicky smýšlející firmy je podpořeno barevným schema a tvary prvků identity.
Vizuální komunikace společnosti

Nacházíme směr komunikace

Vytváříme prvky vizuální komunkiace, a nacházíme směr společnosti Litet kterým se chce v komunikaci se zákazníky ubírat. Zcela patrná je zde vazba na Českou republiku v barvách modrá, bílá a červená , doplňující barvou šedou která znamená těžební horninu. Dynamiku image firmy pak dotváří design trojúhelníků.

Po vzájemné komunikaci pro Vás mohu rovněž připravit jednotný vizuální styl , kterým se bude Vaše značka, firma, společnost či produkt ubírat v budoucnosti....
UI/UX Design

Čistý a přehledný vizuální styl 

Stránky, jejich strukturu a grafický styl jsme navrhovali pečlivě. Výsledkem je moderní a lehký vzhled stránek, který je plně responzivní pro všechna zařízení, a který rozhodně podpoří komplexní image značky. Důraz byl kladen zejména na technologickou vyspělost prezentace na všech platformách. 
WEBOVÁ PRESENTACE

Responzivní design který vypadá nejen skvěle na počítačích...

... naše webové stránky vypadají skvěle i na telefonech , tabletech i noteboocích a to ve všech běžných prohlížečích. 
Díky zcela profesionálním a inteligentním řešením budou Vaše webové stránky lehce a rychle dostupné třeba i z mobilu Vašich zákazníků. Sledujeme trendy ve vývoji a vytváříme moderní prezentace které podpoří silné image Vaší společnosti.

Myslíte to se svým podnikáním vážně?

Pokud Vás ukázka mých příkladových studií zákazníků zaujala, rád s Vámi prokonzultuji osobně veškeré aspekty Vaší marketingové a vizuální komunikace. V grafické branži pracuji již od roku 1992 a své zkušenosti úročím v budování úspěšných značek po celém světě. Logem to jen začíná ale logo je jen špička obrovského ledovce jménem FIREMNÍ ZNAČKA . I když se zdá budování značky velmi časově i nákladově náročné, jeví se jako jednou z nejzásadnějších investic a firemních odkazů do budoucna. Zhodnocení pozice značky se Vám prostě vždy vyplatí... tedy pokud to myslíte s Vaším podnikáním Vážně.