Skip to main content
Klient

Media Skunk Works Ltd.

Zakázka

Logo | Branding | Webdesign a později kompletní vizuální komunkace

Datum

2009 - 2017

Jsem moc rád že jsem mohl poznat génia Paula Reillyho , který se zabývá aplikacemi umělé inteligence v oboru SEO. Tato spolupráce se datuje do doby před rokem 2009 a vždy k oboustranné spokojenosti. Nejprve jsem pro Paula vytvořil logo  - Skunka který v sobě zaklíčovává iniciály M a S ( Media Skunk ) který je tak snadno brandovatelný , že v současné době se na propagačních materiálech objevuje samostatně, spolu s claimem  Enough Said!

Společnost

Media Skunk Work byla nejprve mediální internetová agentura sídlítí v technologickém parku univerzity v Yorku (UK) , která se postupně přetvořila ve společnost poskytující služby v oboru optimalizace webových stránek pro vyhledávače ( SEO ) a díky svým zákazníkům v herním průmyslu vytvořila pobočky na Maltě a Isle of Man.

CÍL 

Cílem bylo vytvořit silný a poutavý brand s trochou vtipu a hravosti, vzhledem k cílovým zákazníkům MSW. Příjemné a neutrální kombinace tmavě šedé a teplé šedé pak kontrastně doplňuje oranžovo červený odstín. Logo je i po osmi letech svěží , moderní a originální a MSW tak na něm ještě dlouhá léta může bezpečně stavět.
Branding

Skunka mají všichni rádi....

Dobře ...asi né všichni ale ve slangovém výrazu je skunk slušně řečeno takovým " děvčetem pro všechno" a to vysvětluje vše ( Enough Said! ) Skunka lze brandovat úplně při každé příležitosti a i když fakticky třeba na Maltě nikdy nesněží, v zimě se zaměstnancům této skvělé firmy kšiltovky a čepice určitě hodí :o)
Ilustrace a firemní Maskoti

...skunk je prostě sexy

Skunk se pohybuje v miliardovém herním průmyslu. Abychom trochu odlehčili vážnost obchodu, připravili jsme vektorového maskota - chytrého skunka který si dovede užívat život! 
Korporátní Grafika

Jednotný vizuální styl pro všechny dokumenty

Vytvářím poutavé prezentace ve vizuálním korporátním stylu společnosti, které společnost MSW úspěšně reprezentují před "miliardovými" zákazníky a dotvářejí tak silné image značky. Logo není vše , branding je potřeba aplikovat při všech možných příležitostech pro posílení hodnoty a image značky na trhu.