Skip to main content
Alive Foods od  malbardesign
Klient

Alive Foods / New Organics SE

Zakázka

Logo | Branding | Webdesign | Design obalů a produktů |  design výstavních a prodejních stánků a poutačů

Datum

2007 - doposud

S Thimem Bohmem jsme se nejprve poznali při tvorbě loga a brandbuildingu jeho skvělé firmy Alive Foods . Tento úspěšný brand jsme pak rozčířili o další loga jako Natural Earth Wellnes AB , New Organics a další subbrandy značky Alive. Pro Thima vytvářím nejen loga ale i kompletní korporátní identitu ( Vizitky, hlavičkové papíry atd...) nezbytnou v úspěšné obchodní komunikaci "dospělých" firem. Díky důvěře v oblasti grafiky ve mne vložené vytvářím návrhy obalů, návrhy výstavních stánků, prodejních stojanů a dalších grafických prvků nezbytných pro úspěšnou marketingovou komunikaci firmy.  

Společnost

Alive Foods je švédskou autonomní firmou, která se zabývá importem a prodejem RAW foods a potravinových doplňku pro moderní a velmi zdravou výživu. Přichází s trendy ve výživě , kdy dováží zdravé RAW produkty od Peru až po Japonsko. 

CÍL 

Naším cílem bylo vytvořit silný brand který ale na druhou stranou neodradí potenciální zákazníky od dojmu superluxusního a drahého prodejce RAW potravin. Alive Foods se vždy snaží především o nejlepší poměr kvality a ceny, přináší inovativní řešení dle nejnovějších výzkůmů a poznatků nutričních specialistů z celého světa. 
Branding

Guru Vaší zdravé potravy

Značku Alive tvoří meditující postave "guru"  nad miskou svého voňavého jídla před písmenem A (Alive) uvnitř zenového kruhu. 
Návrhy vizitek, dopisních papírů, obálek , mailových podpisů

Korporátní identita...

...to vše odráží image Vaší společnosti. U Alive nic nepodceňují a nenechávají nic náhodě. Vše má svůj řád a viyuální komunikace je jedním y nejdůležitějších pilířů úspěšného brand-buildingu. S námi je stavění silné značky snadné....
Web design a SOCIAL MEDIA DESIGN

Web design 

Pomohu Vám vytvořit poutavý design Vašich firemních stránek či webshopů a mobilních aplikací. Pomohu Vám s bannery pro vaši CPC kampaň pro Google, Seznam či jiné poskytovatele internetových reklam, připravím vám grafiku pro Vaše profily sociálních sítí či infografiku pro vaše SEO články do Vašich blogů. Ať již potřebujete třeba jen fav ikonku , app ikony či zakázkový set ikon pro celý Váš web... budu rád když si na mne vzpomenete s nezávaznou poptávkou.