Skip to main content

Blog logo-designéra a grafika
Petra Baráka.

Na tomto místě se Vám budu snažit přiblížit nějaké pojmy okolo mojí tvorby logo designu , grafiky a web-designu. Najdete zde v občasných článcích nejen jaké-si pouhé vysvětlivky problematiky grafické tvorby a budování silné značky na trhu, ale i návody a zajímavé tipy na stažení fontů nebo volných databank fotografií produktů, které můžete umísťovat na Váš web či grafiku aniž by Vás někdo v brzké době nepopotahoval po soudech a spoustu dalšího zajímavého čtení pokud máte rádi grafiku, nebo se chystáte k vytvoření nové značky na trhu. Samozřejmě a zcela upřímně také pro to , abych Vás přivedl na náš web a možná Vás tak přesvědčil ke spolupráci nad vaším novým logem, webem či jinou grafickou či designovou službou. 

Zadejte Vaši nezávaznou poptávku grafiky a služeb od MalbarDesign.

Vyplňte prosím níže uvedená pole formuláře ( povinná pole jsou označená hvězdičkou) , my Vás pak co možná nejrychleji kontaktujeme e-mailem s nezávaznou cenovou nabídkou a dostupností,  případně s časovým rámcem provedení celé zakázky. Pro zvolení jazyku nabídky prosím zvolte nahoře v pravé části formuláře angličtinu (US)  nebo češtinu (CZ).

U naší společnosti malbardesign můžete zaslat zcela nezávazně poptávku na dostupnost a ceny pro logo design, design firemní korporátní identity, grafický návrh veškerých firemních tiskovin, nebo třeba jen pouhý grafický návrh vizitek. K Vašemu novému logu můžete poptat logomanuál, nebo pokud jste spokojeni se svým starým logem, můžete se poptat na úpravy Vašeho stávajícího loga, či jen převod Vašeho loga které máte jen v jpg či png souborovém formátu  do vektoru. Dále můžete poptat příručku brandu, audit vašeho stávajícího loga, web design tvorbu jednoduchých statických webůnebo tvorbu CMS/ Joomla! webů s jednoduchou ale sofistikovanou administrací. Pokud stránky na platformě joomla již máte , lze poptat redesign stránek, základní či pokročilé seo stránek s kompletním SEO auditem, obsahový management webu, budování sociálních sítí, grafiku sociálních sítí. Pro budování silné značky nezapomeňte třeba na  grafické e-mailové podpisy, návrhy polepů automobilů, návrhy potisků triček a návrhy polepů výloh, cedulí a informačních systémů, design billboardů, design reklamních poutačů. Nabízíme také produktový a  obalový design, návrhy obalů knih, návrhy obalů cd a lp, návrhy reklamích poutačů, zakázkové ilustrace, grafiku návodů a technologií... Určitě se Vám budou hodit i bannery pro sKlik a googleADS, různé vtipné karikatury, maskoty a avatary, design pro vaše pf2020, design menu levných i exkluzivních  restaurací, nebo přesné a cílené grafické bannery pro PPC (pay per click) kampaně

Nemáte čas na vyplňování formuláře? 

Jednoduše zavolejte na

+420 722 00 68 33